Regnet faller och med det kommer ett lugn...

Det brukar regna på eftermiddagen  här i Rio. Det gör luften friskare. Naturen vet vad vi behöver. 
Idag har det kommit mer nederbörd än vanligt. Det gör att ett helt annat lugn infinner sig. Härligt! Människorna växlar till ett annat läge. 
Själv flyter jag bort i luftfuktigheten. 
Just avslutat ett gympass.Även fast jag varit här i 2 v så blir jag fortfarande riktigt förvånad över rumporna. .. implantaten... då de dyker upp i enorma former. Idag på gymmet var det en kvinna som var ägare till en av det mest välformade,  även fast dem var överdrivna, mest gudomliga skinkor jag skådat.  Fantastiskt att man kan ha en sådan rumpa. Det är lite som om man träffar någon med en enorm vårta i pannan.. eller en enorm näsa. Man kan inte sluta stirra. Mattes... en av PT:n på gymmet som jag har lite kontakt med ler mot mig och säger: 'Daniel.... wanna piece of that you just go to Lapa saturday. You will be amized.'.
Jag säger lite ursäktande att det är lugnt. Jag bara är fascinerad.  Han skrattar och går.
Passet löper på. Ont eftersom jag tydligen byter skinn över hela ryggen efter jag bränt mig. Ser ut som jag fått lepra eller något. Men det är på bättringsvägen. 
Jag har besökt Karen i Ipanema idag. Skönt... hon va själv hemma. Bara hon och städerskan. Alla har hemhjälp här. Det innebär också att dem handlar mat hem osv. Jag hade ett givande samtal med Karen.  En trevlig kvinna. Hon avslutade just en affär med ett kinesiskt bolag. 200 miljoner dollar. 
Ja det är ju en slant. Det sätter en liten etikett på vem det är jag pratar med. Men ..... hon är som jag. Som oss. Alla har vi vårt.  Även hon. Det vart ett givande och fint samtal. Om allt från planer. .. livet... och gud. Hon kommer från en stark troende familj. Hennes pappa är missionär. Coolt. 
Jag trivs just nu väldigt bra uppe i favelan hos Bruna och Anjoli. Visst... det är värre än på länge här. Men jag trivs. Vi lagar mat ihop. Jag får ta del av brasilianska köket och det är en fantastisk miljö. Det ger enormt att få ta del av andra människors vardag. Som inte är lik våren.  Tacksam.. är bara förnamnet. 


Kommentera här: