Snart är det dags!

Jag har varit på en del längre resor sista åren. 
Nu är det dags igen. Denna gång är det Brasilien som står på tur. Jag har fått förmånen att hålla lite meditationer där åt en grupp och tänkte stanna några veckor efter det. 
Det är Rio de janeiro som blir basen under resan. 
Jag tänkte även träffa lite vänner som jag mött under mina resor till Indien. Ska bli riktigt kul att träffas igen. 
Brasilien har varit på gång i flera år men inte riktigt blivit av.
Nu känns det mer som att jag inte kommer undan. Nu är det dags. Brasilien bokstavligen drar mig till sig. 
Men ni som känner mig vet hur det brukar se ut inför mina resor. 8 dagar kvar och jag har varken pass eller pengar klart. Pass ansökan gick iväg idag efter flera turer hos kriminalvården för godkännande att jag får lämna landet. Så onsdag efter 10:00 kan jag hämta ut det. Alltså i sista stund. Sista vardagen innan avresa. Pengar ska lösa sig i helgen. 
Ja det är till att ha nerver. 
Men alltid när det är så här så är känslan när planet lyfter med mig i helt enorm.... jag brukar fälla en tår eller två när hjulen lämnar svensk mark. Äntligen... jag kom iväg, brukar tanken vara. Känslan är en enorm tacksamhet. 
Jag reser helt själv denna gång. Gillar det. Det är som när jag var barn på julafton och öppnade paketen. Möten med människor från världens alla hörn. Hamna i de mest konstiga situationer. Lösa problem osv. Jag känner mig verkligen som en världsmedborgaren. Härlig känsla. 
Första stoppet blir Frankfurt. Därefter bör det av mot Sao Paulo.  Där är det tänkt att jag även ska byta flygplats till inrikes för vidare färd mot Rio de janeiro. Känns helt overkligt. 
Jag vet bara att jag måste till Brasilien. Det känns så starkt och tydligt. Jag kommer inte undan. Någonting kommer att ske där. Internt eller externt. Det mest intressanta är sista veckorna då jag ska vara helt själv där. Känns som att det är där och då det kommer. 
Kanske handlar det om någonting i mig. Eller.... Ja jag vet inte. Hur som så är det otroligt spännande. 
Jag kommer dela med mig av min resa här på bloggen. I både bild och text.
Nu till något annat. 
Jag ska idag vara med och hålla i meditation på min gamla grupp. Terminsavslutning. 
Känns fint att få göra det. Verkligen. Tack! 
Sista veckorna har även en idé börjat gro. Ett sug efter att få dela med mig igen har återfunnits sig. Det kommer komma något i februari. ;) 
Jag kommer tillbaka.

Kommentera här: