Incheckad och klar!

Så då var det dags... Nu kan det inte bli närmare.  
Packat klart.  Allt klart. 
Sitter och softar i soffan. Nu börjar jag faktiskt våga lita på att jag kommer iväg. Jag har valt plats på planet. Från Frankfurt till Sao Paulo sitter jag i mitten av en rad av 3. Ok ändå. Alternativet va i mitten av en rad av 5. Mitt i planet. Not good. Brukar bli så att någon vid sidan av mig vill byta säte. Jag är något bredare än vanliga personer sen breder jag ut mig rätt bra när jag sover. Bästa alternativet för den bredvid är att byta säte med mig. Brukar ske ganska naturligt;)
Ner till Frankfurt vart det fönster iallafall. Älskar att flyga. Absolut bäst är starten. Just love it! Ska bli intressant att se va TAM har att erbjuda med sin Boeing 777-300. Det är Brasiliens bästa bolag så jag har höga förväntningar då det är en långflygning. 15 tim. 6 tim över vatten. Intressant ... turbulensen kan va kraftig just på den rutten. 
Till något annat. Resan till Brasilien är så menad så det finns inte. Jag får upp Brasilien överallt och har fått det sista månaderna. Ni som kanske inte förstår vad jag menar så ska jag förklara lite. Alla får vi små vägvisare i vår vardag. Men vi kanske inte ser den. Eller noterar dem. När du väl börjar göra det. Så blir livet inte bara lättare utan dessutom roligare. 
Ett exempel: Jag frågade en person igår efter eld. Det jag fick var en tändare. När jag tänder ciggaretten ser jag på tändare. ... En Brasiliansk flagga med Rio i bakgrunden.  Om vi nu skulle köra det i ett sannolikhetsprogram. Som räknar ut slumpen. Ja då kan ni tänka er själv.  Hur stor är chansen att den jag ber om har just det landets flagga på tändare. Hur stor chans är det att just jag ska fråga just den personen osv... kan du se hur vi blir guidade? Så har det varit hela tiden.... i flera månader. Hela dagarna. Pratade med en på gymmet här om dagen. Frågade vart personen kom ifrån. Rio i Brasilien var svaret. Osv osv.
Testa själv och se... hur det är i ditt liv. Bara gör ett försök. Ställ bara en fråga internt i dig själv.  Säg att du vill ha svar inom en viss tid. Var sedan väldigt lyhörd. Och du som är främmande för det här. Istället för att dömma ut det jag sagt. Gör det vara. För tänk om... tänk om? 
;)